Ari-Vee biedt een aanbod van activiteiten aan. We maken graag een onderscheid tussen vaste activiteiten en losse activiteiten.

De vaste activiteiten gaan wekelijks of maandelijks door. Twee voorbeelden van vaste activiteiten zijn het wekelijks praatcafé (meer informatie hieronder) en het maandelijks bowlingpartijtje.

Losse activiteiten zijn activiteiten die op een niet-regelmatige basis doorgaan en vooral afhangen van de leden zelf (en natuurlijk ook de periode van het jaar). In de zomer worden talrijke wandeltochten en fietstochten georganiseerd, alsook uitstappen naar zomerse optredens, etc. Uiteraard worden er in de winter ook nog andere activiteiten georganiseerd!

Onder de tab 'activiteiten' vind je een overzicht van wat er binnenkort op ons programma staat.  

Praatcafé:

Elke woensdagavond tussen 20.30 uur en 23.30 uur hebben we ons wekelijks praatcafé dat doorgaat in ons lokaal te Strombeek-Bever. Hier worden zonder meer belangrijke sociale contacten gelegd en wordt er gepraat over de komende activiteiten. Om het allemaal nog wat gezelliger te maken, kan je je dorst lessen aan zeer democratische prijzen. Elke tweede en vierde woensdag van de maand om 21.00 uur is er onthaal voorzien voor geïnteresseerden.

Grote Winkellaan 106
1853 Strombeek-Bever